Hírek

Promóciós és konzorciumépítő workshop Tel-Aviv-ban

Publikálva: 2018. szeptember 17.

Magyarország Tel-Avivi Nagykövetsége 2018. augusztus 18-án promóciós és konzorciumépítő workshopot szervezett annak érdekében, hogy az idei pályázati kiírásra minél több sikeres pályázó jelentkezzen.

Tovább a teljes cikkre

Multinacionális vállalati innovációs workshop - Axis Corporate Edition 2018 megjelenés Tel-Aviv-ban

Publikálva: 2018. szeptember 17.

Magyarország Tel-Avivi Nagykövetsége 2018 szeptemberében a multinacionális vállalatok innovációs ökoszisztémában való szerepének jobb megértését és velük való hatékonyabb üzleti és szakmai együttműködést segítő képzést szervezett a külképviselet V4-es startupokból és szakértőkből álló résztvevői körnek.

Tovább a teljes cikkre

EU Trust Fund Agrárerdészeti Projekt és a fenntartható erdőgazdálkodás megteremtésének a békefolyamat keretein belül történő támogatása Kolumbiában.

Publikálva: 2018. szeptember 11.

Kolumbia legnagyobb agrárkutató hálózata az Agrosavia és Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ 2018. május 30 – 2018. június 7. közötti időszakban megrendezett egyeztetések során sikeresen megtörtént az együttműködési megállapodási feladatok konkretizálása, mely lehetővé tette az EU Trus Fund Agrárerdészeti projekt tervezett megvalósítási elképzeléseinek véglegesítését.

Tovább a teljes cikkre

Magyar részvétel a jakartai ASEAN–EU Scholarships Day rendezvényen

Publikálva: 2018. augusztus 21.

2018 . augusztus 8.-án idén első alkalommal tartották meg a Délkelet-Ázsiai Nemzetek Szövetségéhez delegált EU-képviselet és az ASEAN Titkárság közös szervezésében az ASEAN–EU Scholarships rendezvényt az ASEAN Titkárság épületében.

Tovább a teljes cikkre

Global Ecovillage Network Europe (GEN) 2018 konferencia Észtországban

Publikálva: 2018. augusztus 14.

2018. július 11-14. Lilleoruban, Észtországban közel 600, a fenntartható fejlődéssel foglalkozó szakértő gyűlt össze a Nemzetközi Ökofalu Hálózat (GEN) Europe 2018 konferencián, hogy megosszák egymással tudásukat és a legjobb gyakorlatokat.

Tovább a teljes cikkre

Semmelweis kiállítás a New York-i ENSZ Székházban

Publikálva: 2018. augusztus 1.

2018. július 9-20. között került megrendezésre, az ENSZ Magas Szintű Politikai Fórumon, a New York-i ENSZ Székház kiemelt láthatóságú kiállítóterében a Semmelweis életművének szentelt, a „The Savior of Mothers - In the footsteps of Mr. Ignác Semmelweis (1818–1865), Hungarian physician, a pioneer of maternal and newborn health” című kiállítás.

Tovább a teljes cikkre

A magyar V4 elnökség ünnepélyes lezárása a tudománydiplomácia és a kultúra jegyében

Publikálva: 2018. július 4.

Magyarország 2017/2018-as V4-elnökségét méltóképpen, egy három elemből álló, a tudománydiplomácia és a kultúra jegyében született rendezvénysorozattal zárta le Magyarország Tel-avivi Nagykövetsége.

Tovább a teljes cikkre

Az E-Mobi Nonprofit Kft. és a Zone Klaszter Nonprofit Kft. delegációs látogatása és bemutatkozása az Ecomotion Smart Transportation járműipari innovációs konferencián

Publikálva: 2018. július 4.

Az Ecomotion Smart Transportation Community által a járműipar jövőjéről szóló 2018. május 23-i globális konferencián az E-Mobi Nonprofit Kft. és a Zone Klaszter Nonprofit Kft. vett részt. Az esemény a tel-avivi magyar nagykövetség szervezésében és a Tudománydiplomáciai Főosztály támogatásával valósult meg.

Tovább a teljes cikkre

Hazai nemesítésű cseresznyefák bemutatása Németországban

Publikálva: 2018. június 26.

A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) Gyümölcstermesztési Kutatóközpontja június 19-20. között a K+F+I együttműködés keretében látogatást tett Kettigben (Hessen) a Gräb faiskolában.

Tovább a teljes cikkre

The V4 and Israel launching training program for innovative entrepreneurs

Publikálva: 2018. június 20.

A Memorandum of Understanding on Training Cooperation in the Field of Innovation between the Visegrad countries (V4), the State of Israel and the International Visegrad Fund was signed in Jerusalem on 18 June 2018.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció