A Belga Királyság Királyi Akadémia Tengerentúli Tudományok Intézete pályázatot hirdet, kutatók számára.

A Belga Királyság Királyi Akadémia Tengerentúli Tudományok Intézete évente pályázatot ír ki, a magas minőségű kutatások elősegítése érdekében, tekintettel a tengerentúli régiókban felmerülő problémákra.

A pályázatra korhatár nélkül jelentkezhetnek kutatók, a pályaműnek eredetinek és maximum 5 éves kéziratnak kell lennie (Phd-értekezés vagy legalább azzal azonos szintű munka). A 2021. évi pályázat során három témakörből lehet választani, melyek az Akadémia felhívásában megtalálhatók.

A jelentkezés határideje: 2021. március 1.

A jelentkezés menete: a pályaművet 5 db nyomtatott példányban és elektronikus formában szükséges a Belga Királyi Akadémia titkárságára eljuttatni. Ezen kívül a pályamű absztraktját (max. 1200 szó) és önéletrajzot is szükséges megküldeni.  (További információkat a következő e-mail címen kaphat: PcmPErEXhKRlCuMb7cNNYZGYY29udGFjdF9yYW9zQGthb3dhcnNvbS5iZQ==)

A pályaműveket angol, francia, holland, német és spanyol nyelvek valamelyikén lehet benyújtani.

A díjazással és a jelentkezéssel kapcsolatos részletes információk megtalálhatók az Akadémia felhívásában (https://www.kaowarsom.be/en/competitions, illetve az alább található fájlban).