Pályázatok

BMW MBA ösztöndíj lehetőség – határidő: 2023. július 12.

Publikálva: 2023. június 29.

A BMW Group a berlini European School of Management and Technology-vel (ESMT) közösen összesen tíz ösztöndíjat írt ki egy 2023. szeptember 25-én induló 24 hónapos online MBA-képzésre. A 28.000 eurós tandíjat teljes egészében átvállalják és a kurzus végén Európa egyik legelismertebb berlini üzleti iskolájában szerezhető meg az MBA-diploma. Elsősorban magyar, vagy magyarországi lakhelyű fiatalokat, potenciális későbbi vezetőket szeretnének támogatni, a BMW új debreceni gyárában eltölthető gyakorlati képzéssel. Az ösztöndíj pályázati határideje 2023. július 12.

Tovább a teljes cikkre

GCSP – Globális biztonsági innovációs pályázat

Publikálva: 2023. június 29.

A Genfi Biztonságpolitikai Központ (GCSP) 2023-ban is meghirdette globális biztonsági innovációs pályázatát.

Tovább a teljes cikkre

Az EIG CONCERT-Japan program pályázati felhívása

Publikálva: 2023. június 13.

Megjelent az EIG CONCERT-Japan program (European Interest Group, Connecting and Coordinating European Research and Technology Development with Japan) kutatási pályázat felhívása. A pályázati felhívás az „Megoldások szén-dioxid-semleges városok számára” (Solutions for Carbon-Neutral Cities) témakörben várja a kutatási projekteket.

Tovább a teljes cikkre

Az olaszországi Insubria Egyetem ösztöndíjat hirdet alap és mesterképzésre

Publikálva: 2023. április 4.

A Varese-i Insubria Egyetem 20 nemzetközi hallgató számára diákonként 10 000 eurós ösztöndíjat biztosít két tanévre. Azok a kiváló nemzetközi hallgatók pályázhatnak, akik a 2023/2024-es tanévben kívánnak beiratkozni az egyetem bármelyik hároméves alap vagy mesterképzésére, angol vagy olasz nyelven.

Tovább a teljes cikkre

Rendkívüli Pályázat TÉT szakdiplomata álláshelyre - Bécs

Publikálva: 2023. április 3.

Rendkívüli Pályázati Felhívás

Tudományos és technológiai szakdiplomata (TÉT attasé) munkakörre
Külszolgálati munkakör betöltésére

Tovább a teljes cikkre

Kutatási ösztöndíj lehetőségek külföldi kutatóknak Japánban

Publikálva: 2023. március 29.

A Japán Tudománynépszerűsítő Társaság (Japan Society for the Promotion of Science – JSPS) a 2023-as évre pályázható ösztöndíjakat hirdetett meg külföldi kutatóknak.

Tovább a teljes cikkre

Japán pályázat fiatal tudósok számára

Publikálva: 2023. március 10.

Az Asiatic Society of Japan (ASJ), Japán legrégebbi tudós társasága 2006. óta minden évben meghirdeti a Fiatal Tudósok Programját, amellyel lehetőséget biztosít doktori szintű kutatóknak az egész világon, hogy bemutathassák a Japánnal és/vagy Ázsiával kapcsolatos kutatásaikat angol nyelven.

Tovább a teljes cikkre

Korea: Brain Pool (BP) és Brain Pool Plus (BP+) kutatási ösztöndíj program

Publikálva: 2023. március 1.

A koreai Tudományos és Informatikai Minisztérium (MSIT) és a Koreai Nemzeti Kutatási Alapítvány (NRF) Brain Pool (BP) és Brain Pool Plus (BP+) kutatási ösztöndíj programot hirdetett a 2023-as évre.

Tovább a teljes cikkre

A kanadai Albertai Egyetem doktori kutatói ösztöndíjat hirdet magyar hallgatóknak

Publikálva: 2023. február 10.


A kanadai Albertai Egyetem Wirth Intézete lehetőséget biztosít magyar (és közép-európai) hallgatók számára doktori kutatói ösztöndíj programban való részvételre a 2023-2024-es tanévben.


Tovább a teljes cikkre

A Kereskedelmi Világszervezet (WTO) esszépályázatot írt ki fiatal közgazdászoknak

Publikálva: 2023. február 7.

A Kereskedelmi Világszervezet (WTO) esszépályázatot hirdet fiatal közgazdászok számára. A pályázat célja a kereskedelempolitika és nemzetközi kereskedelmi együttműködés területén a magasszintű kutatások ösztönzése, továbbá a WTO és a tudományos közösség közötti kapcsolatok megerősítése.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció