Pályázatok

Pályázat TéT szakdiplomata álláshelyre - San Francisco

Publikálva: 2022. december 21.

Pályázati felhívás

(tudományos és technológiai szakdiplomata (TéT attasé) munkakörre: Magyarország Los Angeles-i Főkonzulátusa – San Francisco-i Alkonzulátusa)

Tovább a teljes cikkre

Pályázat TéT szakdiplomata álláshelyre – München

Publikálva: 2022. december 21.

Pályázati felhívás

(tudományos és technológiai szakdiplomata (TéT attasé) munkakörre: Magyarország Müncheni Főkonzulátusa)


Tovább a teljes cikkre

Együttműködési lehetőség az alacsony szén-kibocsátású technológiák és a körforgásos gazdaság terén

Publikálva: 2021. május 14.

A Low Carbon and Circular Economy Business Action egy uniós finanszírozású kezdeményezés, amelynek célja az európai kis- és középvállalkozások, valamint a Brazíliában, Argentínában, Chilében, Kolumbiában és Mexikóban működő kisvállalkozások közötti kereskedelem ösztönzése, a zöld, vagy alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiák területén. Brazília négy projekthez keres együttműködő partnereket, elsősorban a biogáz és a napenergia-termelés területén.

Tovább a teljes cikkre

Pályázati lehetőség – Newton International Fellowship

Publikálva: 2021. május 14.

A Royal Society és a British Academy pályázatot hirdet (Newton International Fellowship) post-doktori kutatók támogatására, melynek keretében a nyertesek két évet tölthetnek brit partnerintézménynél.

Tovább a teljes cikkre

São Paulo – Pályázat a járvány nyomán kialakult társadalmi-gazdasági válság hatásainak mérséklésére

Publikálva: 2021. április 26.

São Paulo Állam Kutatási Alapítványa (FAPESP) pályázatot hirdetett olyan projektek támogatására, melyek a járvány következtében kialakult társadalmi-gazdasági válságból történő kilábaláshoz szükséges közpolitikák létrehozását célozzák.

Tovább a teljes cikkre

Brazil tudományos pályázat az óceánok szennyezettségének vizsgálatára

Publikálva: 2021. április 9.

A 2021. augusztus 15-én induló Voz dos Oceanos („Az óceánok hangja”) vitorlásexpedíció tudományos alprojektje, a Voz dos Oceandos Scientific az óceánok szennyezettségének vízminták és légi felvételek alapján történő elemzésére irányul, széleskörű nemzetközi összefogással.

Tovább a teljes cikkre

Nemzetközi pályázati felhívás a brazil biozgáz-értékláncot célzó üzleti lehetőségek azonosítására és technológiai innovációk megvalósítására

Publikálva: 2021. április 1.

A Megújuló Energiaforrások Nemzetközi Központja (CIBiogás) nemzetközi pályázati felhívást indít, Tropicalization Program néven, melynek célja, hogy helyi és külföldi vállalatok együttműködése és technológiatranszfer révén előmozdítsa a brazil biogázpiacon jelentkező kihívások megoldását.

Tovább a teljes cikkre

Az NKFIH pályázata nyári gyakorlat támogatására

Publikálva: 2021. április 1.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázatot hirdet magyarországi felsőoktatási és oktatási intézmények, vállalatok, valamint kutatócsoportok részére, akik az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában és Hollandiában tanuló, magyar állampolgársággal rendelkező hallgatókat foglalkoztatnak, nyári gyakorlat keretében.

Tovább a teljes cikkre

Diplomáciatörténeti pályázat - módosított határidő

Publikálva: 2020. december 16.

Magyarország valamint Dánia, Finnország, Norvégia és Svédország közötti diplomáciai kapcsolatok fennállásának 100. évfordulója alkalmából a diplomáciatörténet részleteinek feltárása érdekében Magyarország Koppenhágai Nagykövetsége, Magyarország Helsinki Nagykövetsége, Magyarország Oslói Nagykövetsége és Magyarország Stockholmi Nagykövetsége nyilvános pályázatot hirdet a magyar-dán, a magyar-finn, a magyar-norvég vagy a magyar-svéd diplomáciai kapcsolatok történetének valamely időszakát, történését, fontos személyiségét vagy meghatározó viszonyrendszerét bemutató, tudományos igényű tanulmány elkészítésére, felsőoktatási intézmények hallgatóinak, doktori hallgatóknak, tudományos munkát végző kutatóknak.

Tovább a teljes cikkre

A Belga Királyság Királyi Akadémia Tengerentúli Tudományok Intézetének 2021-2022. évi tudományos versenyének szabályai és a verseny kérdései

Publikálva: 2020. július 31.

A Belga Királyság Királyi Akadémia Tengerentúli Tudományok Intézete pályázatot hirdet, kutatók számára.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció