Pályázatok

2020. március 4. 13:37

Matsumae Nemzetközi Alapítvány 2021 kutatói ösztöndíja - Tokió

Közzétette a Matsumae Nemzetközi Alapítvány a 2021 áprilisa és 2022 márciusa közti időszakban 3-6 hónapra pályázható kutatói ösztöndíj felhívását.

2020. március 4. 8:59

Diplomáciatörténeti pályázati felhívás

Magyarország valamint Dánia, Finnország, Norvégia és Svédország közötti diplomáciai kapcsolatok fennállásának 100. évfordulója alkalmából a diplomáciatörténet részleteinek feltárása érdekében
Magyarország Koppenhágai Nagykövetsége, Magyarország Helsinki Nagykövetsége, Magyarország Oslói Nagykövetsége és Magyarország Stockholmi Nagykövetsége nyilvános pályázatot hirdet a magyar-dán, a magyar-finn, a magyar-norvég vagy a magyar-svéd diplomáciai kapcsolatok történetének valamely időszakát, történését, fontos személyiségét vagy meghatározó viszonyrendszerét bemutató, tudományos igényű tanulmány elkészítésére felsőoktatási intézmények hallgatóinak, doktori hallgatóknak, tudományos munkát végző kutatóknak.

2020. február 18. 13:17

A török Ipari és Technológiai Minisztérium felhívása a gaziantepi TEKNOFEST-en való részvételre

A török Ipari és Technológiai Minisztérium felhívása a gaziantepi TEKNOFEST-en való részvételre

2020. január 29. 15:43

Pályázati felhívás: Entrepreneurial Skills Development Program (ESDP)

Az ENRICH in the USA projekt keretében 2020. március 19-24 között Philadelphiában rendezik meg az Entrepreneurial Skills Development Program-ot (ESDP).

A célközönség kezdő vagy karrierjük közepén járó kutatók, akik megvizsgálnák munkájuk piacosításának lehetőségeit az Egyesült Államokban.

A pályázati határidő: 2020. február 27. A program leírását a csatolt közlemény tartalmazza.

2020. január 17. 16:23

Izraeli tanulmányút meghirdetése a V4 országbeli startupok és inkubátorok részére

A V4-Izrael innovációs együttműködés keretei között 2020-ban második alkalommal kerül sor izraeli tanulmányút meghirdetésére a V4 országbeli startupok és inkubátorok részére. Pályázni 2020. január 20. és február 14. között lehet. A pályázati kiírást és a jelentkezési lapot mellékeljük.

2019. december 20. 11:07

Pályázati felhívás stuttgarti TéT szakdiplomata álláshelyre

Stuttgarti állomáshelyre TéT szakdiplomatákat keres a Külgazdasági és Külügyminisztérium Tudománydiplomáciai Főosztálya a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatallal együttműködésben

2019. december 20. 9:32

Pályázati felhívás sao paulo-i TéT szakdiplomata álláshelyre

Sao Paulo-i állomáshelyre TéT szakdiplomatákat keres a Külgazdasági és Külügyminisztérium Tudománydiplomáciai Főosztálya a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatallal együttműködésben

2019. december 4. 11:42

Pályázati felhívás pekingi TéT szakdiplomata álláshelyre

Peking állomáshelyre TéT szakdiplomatákat keres a Külgazdasági és Külügyminisztérium Tudománydiplomáciai Főosztálya a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatallal együttműködésben

2019. szeptember 12. 15:55

Pályázati felhívás szöuli TéT szakdiplomata álláshelyre

Szöul állomáshelyre TéT szakdiplomatákat keres a Külgazdasági és Külügyminisztérium Tudománydiplomáciai Főosztálya a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatallal együttműködésben.

2019. április 5. 11:52

Doktori ösztöndíj-lehetőségek a francia atomenergetikai kutatóintézet-hálózatnál (CEA) – nem csak atomenergiára

A francia atomenergetikai kutatóintézet az idei évben is mintegy kétszáz doktori ösztöndíj-témát hirdetett meg a kapcsolódó – tágan értelmezett - tudományos és mérnöki területeken végzők számára, amikre várják érdeklődő magyar fiatalok jelentkezését is. Konkrét jelentkezési határidő – ellentétben más intézmények hasonló programjaival – nincs, a téma kiválasztását követően a jelentkezőnek az ott megadott témavezetővel kell közvetlenül fölvennie a kapcsolatot. A pályázat az adott témára akkor zárul, amikor a témavezető úgy látja, hogy megtalálta az arra alkalmas fiatalt. Ezen túlmenően tekintettel arra, hogy a témák zömében a munkát szeptember-októberben el kell kezdeni és addig – természetesen akkor, ha a jelentkező mellett döntött a CEA – a szükséges formalitásokat is le kell folytatni, javasoljuk, hogy az érdeklődők a lehető leghamarabb vegyék föl a kapcsolatot a kiválasztott téma vezetőjével!