2019. évi Futurescope konferencia magyar sikerei

Publikálva: 2019. április 3.

A Tudománydiplomáciai Főosztály támogatásával ismét magyar startup kiállítás mutatkozott be a Futurescope rendezvényen. 2019. március 28-án az Irish-Hungarian Business Association Bright Idea Award tavalyi győztese, valamint a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) pályázatának nyertesei mutatkozhattak be Dublinban egy rollup kiállítás keretében. A starupok indulhattak a one2watch versenyen is.

Összesen 6 magyar startup (BankZee, Creo Medical, E-Fásli, MindTech Apps, Functional Brain és Private Sentinel) látogatott Dublinba. A rendezvényt követő napon a magyar vállalkozók az Enterprise Ireland startup programjának vezetőivel találkoztak, majd az egyik vezető ír bank az AIB befektetői részlegéhez tettek látogatást a cégek, végezetül az Airbnb európai központjának működését, napi munkáját tekinthették meg a cégek képviselői. 

Az egynapos Futurescope rendezvény a technológia területén tevékenykedő ötletgazdák és intézmények vezetőinek találkozója, mely a növekedő vállalkozások számára enged betekintést a formálódó trendekbe és azok várható hatásaiba. Az ezerhatszáz fős rendezvényen a (FinTech, HelathTech, Smart Cities, AgriTech, TravelTech területén tevékenykedő) startup vállalkozások a One2Watch versenyre is jelentkezhetnek, bemutatkoznak a magyar standon, valamint részt vehetnek a Futurescope programjain, ahol ír és nemzetközi kapcsolatokat építhetnek. 

KKM

Menü

Főoldal

Navigáció