A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. részt vett a MEDICA szakkiállításon Düsseldorfban

Publikálva: 2017. november 27.

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. (BZN) részt vett a MEDICA vezető egészségügyi szakvásáron Düsseldorfban, amelynek során bemutatkozott az NRW International által szervezett üzleti fórumon is.

 2017. november 13-17. között rendezték meg a  MEDICA-t, a világ vezető egészségügyi szakkiállítását és a legjelentősebb kórháztechnikai beszállítói vásárát a COMPAMED-t Düsseldorfban.

Fotó: Magyarország düsseldorfi főkonzulátusa

Az rendezvényekre összesen 123 500 szakmai látogató érkezett, amelynek 60%-a külföldről, 130 különböző országból látogatott Düsseldorfba . A MEDICA-n idén 36 magyar kiállító jelent meg, ebből 15 az MNKH standján, amelyen november 14-én standmegnyitót szerveztek Szegner Balázs főkonzul részvételével. A látogatás a 2017. június 22-én Düsseldorfban megrendezett Be Smart! Hungarian Tech Day follow-upja is volt egyben.

Fotó: Magyarország düsseldorfi főkonzulátusa

A MEDICA-n a Tudománydiplomácia Főosztály támogatásával látogatóként jelent meg a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.(BZN) részéről Árvai László osztályvezető és Vass Dezső vezető kutató. A Bay Zoltán Intézet delegációja november 16-án részt vett az „eHealth international lounge @medica2017” című üzletember találkozón. A fórumon regisztrált mintegy 30 cég rövid pitch során mutatta be tevékenységét a résztvevő német és nemzetközi szakmai közönség előtt. A BZN részéről Árvai László ismertette az Intézet innovációit a telemedicina területén. Az üzleti fórumon jelen volt a LabTech is, amelynek ügyvezetője Vígh Zsolt mutatta be a PC alapú EKG rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó vállalkozást.

Fotó: Magyarország düsseldorfi főkonzulátusa

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.tervezi, hogy 2018-ban kiállítóként is részt vesz a MEDICA-n, a világ vezető egészségügyi szakkiállításán.

KKM

Menü

Főoldal

Navigáció