A Zalaegerszegi autóipari tesztpálya promóciója Franciaországban

Publikálva: 2019. június 18.

2019. június 9-14. között Simon Péter, az Autóipari Próbapálya Zala Kft. üzletfejlesztésért és értékesítésért felelős munkatársa tett látogatást és folytatott előre szervezett tárgyalásokat a Zalaegerszegi autóipari tesztpálya promóciója kapcsán Franciaországban, melyhez a támogatást a Tudománydiplomáciai Főosztály biztosította.

A rendezvény során Simon Péter mintegy 50 új kapcsolatot alakított ki potenciális üzleti- és kutatási együttműködési partnerekkel (egyetemek, kutatóintézetek, önvezető és kommunikáló járművek fejlesztésével foglalkozó vállalatok – beszállítók és OEM-ek). Simon Péter két szempontból értékelte igen hasznosnak a részvételt: számos iparági érdeklődőnek bemutathatta a ZalaZone tesztelési és validációs szolgáltatásait, valamint megismerhette az aktuális piaci tendenciákat, innovációkat, továbbá a demo day benchmark-ként szolgált a tesztpálya számára.

Fotó: Magyarország Nagykövetsége Párizs

A ZalaZone képviselője a KGA-k kíséretében látogatást tett a PSA vállalat innovációs központjában Vélizy-ben, és tárgyalt Carla Gohin innovációs igazgatóval és Isabelle Edessa open innovation osztály vezetőjével és kormányzati kapcsolatok felelőssel. Ígéretet tettek arra, hogy továbbítják a tesztelésért felelős vezetők felé a ZalaZone prezentációját, illetve a PSA-Opel németországi fejlesztési és innovációs igazgatójának javasolni fogják a ZalaZone meglátogatását. További tájékoztatást kértek a tesztpálya stratégiai, a versenytársaktól megkülönböztető egyedi előnyeiről, az adattárolási lehetőségekről, valamint a szolgáltatások árával kapcsolatban.

Fotó: Magyarország Nagykövetsége Párizs

A látogatás(ok) folyományaként a jövőben Simon Péter újabb párizsi kiutazást tervez 2019. októberben, az Autonomy & Urban Mobility Summit-on való részvétel céljából, valamint folytatni kívánja a megkezdett tárgyalásokat a számos megismert lehetséges partnerrel (kiemelten Renault, PSA, Vedecom).

 

KKM

Menü

Főoldal

Navigáció