Multinacionális vállalati innovációs workshop - Axis Corporate Edition 2018 megjelenés Tel-Aviv-ban

Publikálva: 2018. szeptember 17.

Magyarország Tel-Avivi Nagykövetsége 2018 szeptemberében a multinacionális vállalatok innovációs ökoszisztémában való szerepének jobb megértését és velük való hatékonyabb üzleti és szakmai együttműködést segítő képzést szervezett a külképviselet V4-es startupokból és szakértőkből álló résztvevői körnek.

2018. szeptember 4-én a Tudománydiplomáciai Főosztály támogatásával valamint a tel-avivi külképviselet szervezésében V4-es startupok és innovációs ökoszisztéma menedzserek olyan témákban hallgathattak interaktív előadásokat, mint a befektetői kapcsolatok és stratégiák, nagyvállalati innovációs törekvések és üzletkötési lehetőségek multinacionális vállalatokkal, marketing eszközök és prezentációs készségfejlesztés. A képzés végén minden startup bemutathatta pitch prezentációját beleépítve a tanultakat és értékes tanácsokat kaptak projektjeik bemutatásának hatékonyabbá tételében.

Fotó: Magyarország Nagykövetsége Tel-Aviv

Magyarország számára példaértékű Izrael innovációs ökoszisztémába való beágyazottsága. Kutatás-fejlesztési rendszerét és az innovációs termékek sikeres piaci hasznosítását tekintve Izrael „mintaország” a visegrádi országok számára. A V4 az Európai Unió legdinamikusabban fejlődő országai, melyek fogékonyak az innovációra, a gazdasági reformokra és a tapasztalatcserére, ezáltal Izrael hatékony partnerei lehetnek a kiemelt ágazatokban.

KKM

Menü

Főoldal

Navigáció